25 / 100

Brainstorming Workshop


A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “ELKÜLDÖM!” gombra való kattintással az Eneszti Design Studio Ltd.-vel kötöd (85 Great Portland Street, London, England, W1W 7LT) 

A számla kiállítása angol fontban történik. A számlát utalással lehet kiegyenlíteni (A cégnek van magyar bankszámlája is). A fizetési határidő 3 nap. A számla ÁFÁ-t nem tartalmaz, a vállalkozás mentes az ÁFA fizetése alól.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kinek való a Brainstorming Workshop?

A Workshop tökéletes azoknak, akik most kezdik személyes márkaépítésüket vagy megakadtak a márkaépítés folyamatában.

Van már márkám. Nekem való a csomagod?

Igen. A foglalkozások és a workshopok, mivel személyre szabottak,  teljesen alkalmazkodnak az ügyfeleim egyéni igényeihez, még akkor is, ha már van egy kiforrott márkája

Szeretném teljesen megújítani a márkám. A Coaching programban újratervezed a logóm és a weboldalam?

Nem. A Creative Business Coaching program nem az arculati elemek tervezéséről/újratervezéséről szól. Azonban, ha szeretnéd ezt a szolgáltatást igénybe venni, készítek neked személyre szabott árajánlatot és 25% kedvezményt is biztosítok számodra a tervezések díjából. 🙂

Mit kapok a befektetésemért cserébe?

Személyre szabott útmutatást, támogatást, motiválást. A foglalkozás középpontjában céljaid megértése és a célok eléréséhez vezető egyértelmű út kialakítása lesz – függetlenül attól, hogy javítani akarod vállalkozásod teljesítményét, növelni akarod önbizalmad vagy új terméket/szolgálatatást akarsz bevezetni vállalkozásodba – én megadom a szükséges támogatást és útmutatást a siker eléréséhez.

Hogyan zajlanak a foglalkozások?

A foglalkozások személyre szabottan, 100%-ban online zajlanak Google meetingen keresztül. Éppen ezért nem szükséges, hogy ugyanazon a helyen tartózkodjunk. Nem kell utaznod, vagy a dugóban ülnöd, nem kell parkoló helyet keresgélned.

Ez csak elméleti foglalkozás lesz?

Nem csak az elméleti ismeretek elsajátítása a cél, hanem ezek gyakorlati alkalmazása is. Ezért bőven fogsz tőlem dinamikus és gyakorlati feladatokat kapni annak érdekében, hogy a tanultakat minél hamarabb és hatékonyan integrálhasd vállalkozásodba.

A foglalkozások időpontjait rugalmasan kezeled?

Természetesen. A foglalkozások személyre szabottak, ezért alkalmazkodnak szokásaidhoz. A foglalkozásokat közösen, a napirendednek megfelelően ütemezzük, így nem kell a munkád félbeszakítanod.

Ha véget ért a program, jöhetek workshopra?

Természetesen! Szívesen látlak a workshopokon is.

Fókuszban az arculatod

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY SZINTET LÉPJ AZ ONLINE MEGJELENÉS ÚTJÁN?

EnesztiDesignStudio logo

   

Divi WordPress Theme