Szeretnéd, ha barátaid, ismerőseid, rokonaid közreműködésével egy kedves emléket tudnál készíteni?

Az UJJNYOMAT-FA ebben segít.

Mit kell tenned? Rendeld meg az ujjnyomat-fát. Ezután felveszem veled a kapcsolatot email-ben, ahol egyeztetünk arról, milyen név és dátum kerüljön rá, mindez milyen színnel, és milyen betűtípussal legyen. A számla kiegyenlítése után – igen, kapsz számlát – elküldöm az általad kiválasztott ujjnyomatfa grafikáját nyomdai PDF formátumban.

Ez miért jó neked? Mert így el tudod vinni egy gyorsnyomdába, ahol kinyomtatják neked. A grafika mérete A2 méret, azaz egy standard poszter mérete.

Ezután már csak egy dolgod van. Vidd el az ünnepre, és kérd meg a szívednek kedves vendégeket, hogy díszítsék ki ujjnyomatukkal és egy kedves üzenettel.

A grafika ára 6.000,- (az ár ÁFA nélküli, mert a vállalkozás mentes az ÁFA fizetése alól)

És mi lehet a “NAGY ESEMÉNY”? Például esküvő, keresztelő, karácsony, ballagás, szülinapi party, eljegyzés,… a többi a fantáziádra van bízva

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Ezt az ujjnyomatfát kérem:


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat[kukac]eneszti-webdesign.eu). Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a munkát már megkezdtük, úgy a megkezdett grafikai tervezés óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A grafikusi óradíj: 15.000,-/óra. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “MEGRENDELEM!” gombra való kattintással az Eneszti Design Studio Bt.-vel kötöd (3011 Heréd, Ifjúság utca 5.)

Tájékoztatlak továbbá arról is, hogy nem fogsz tőlünk reklámot tartalmazó emailt kapni, adataidat semmilyen körülmények között nem adjuk át harmadik félnek.