83 / 100

creative business coaching

Személyre szabott üzleti coaching kisvállalkozásoknak, amely segít tisztán látni, terveidet véghez vinni és cselekedetre ösztönöz.

A személyes márkaépítés izgalmas útjának bejárása még a legtapasztaltabb szakembereknek is kihívást jelenthet. Az elavult elképzelések, a félelem az ítéletektől és a belső hangjunk akadályozhatják a vállalkozókat abban, hogy sikeres brandet építsenek

A Business Coaching segítségével lehetőséget nyújtok a vállalkozóknak arra, hogy átgondolják, milyen vállalkozók szeretnének lenni. Inspiráló és hatékony módon segítek nekik, hogy hitelesek és összhangban legyenek az üzleti céljaikkal, sikerre vigyék vállalkozásukat.

Legyen szó arról, hogy a vállalkozásod régóta működik, vagy épp csak most indítod útjára, az üzleti coaching által lendületet és sikert hozok számodra.

Vállalkozz bátran – legyen az részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben – segítek neked fejlődni. Stratégiai tervezéssel összhangba hozzuk az életed, céljaid és terveid, hogy az út a siker felé vezessen téged. Engedd, hogy elindítsalak egy olyan úton, amely a vállalkozásodhoz vezető sikeres utat jelenti!

MIT TARTALMAZ A Business Coaching?

CÉLOK MEGHATÁROZÁSA

Átbeszéljük céljaid. Megtervezzük a megvalósítás folyamatát. Határidőket tűzünk ki és meghatározzuk a célod eléréséhez szükséges mérföldköveket.

MEETING 

Havonta két 60 perces online meetingen találkozunk. Átbeszéljük az elmúlt két hétben történteket, meghatározzuk a következő két hét feladatait, válaszolok kérdésedre.

EMAIL

Nem csak a meetingen van lehetőséged kérdezni. Közös munkánk során bármikor kérdezhetsz emailben. Én pedig válaszolok, motivállak, és persze feladatokat adok.

Kinek való a creative business coaching?

     Annak, akinek szüksége van egy támogató, motiváló segítségre vállalkozása fellendtéséhez.

     Akinek szüksége van útmutatásra a céljai eléréséhez, vagy éppen új célok tervezéséhez.

     Aki elakadt vállalkozásával és nem tudja, merre menjen tovább.

     Annak, aki szeretné tudni, mire kell összpontosítania, milyen lépéseket kell tennie az elkövetkezendő hónapokban.

118.000 HUF/hó

befektetés (3+ hónap közös munka)

A helyedet 50% deposit befizetéssel tudod lefoglalni

Milyen velem dolgozni?

"Novák Eszter mélyreható ismeretei, szakértelme mind a személyes márkaépítés és networking területén kivételes benyomást keltettek bennem.
Gyorsan felmérte, hogy mely területeken szorulok fejlesztésre, és konkrét, célzott tanácsokkal látott el, amelyek segítségével javíthatom az online jelenlétemet, az oldalam arculatát, nézettségét.
Mindazoknak, akik szeretnék Brand-jüket építeni, valamint Weboldaluk fejlesztéséhez tanácsokat, szívből ajánlom Eszter szolgáltatásait."
Erika
"Ha egy, két szóval kellene jellemeznem Novák Esztert, azt mondom energia bomba. Kicsit hosszabban pedig így: fontos az első benyomás, rám nagy hatással volt az első beszélgetésünk alkalmával. Picit izgultam az elején, de azzal a természetes vidám, szókimondó, őszinte és elfogadó természetességgel amivel beszélt hozzám, hamar elmúlt a lámpaláz. Irigylésre méltó módon elmondta a véleményét az adott témában, és tudta, hogy ez valószínűleg hideg zuhany lesz, (kicsit fájt is😁). De ha az ember jobban bele gondol ilyen az építő kritika, a beszélgetés után erőre kell, hogy kapjon az ember, és nagy lendülettel lelkesedéssel kell folytatni. Persze csak ha megértjük, hogy az építő kritika sosem bántás vagy megalázás, és sosem az a célja, hogy feladjuk, hanem hogy tovább menjünk. Eszternek köszönhetően átjött, hogy nem adjuk fel és szomorkodunk, hanem bátran és mosolyogva megyünk előre, hogy bár talán lassan de biztosan haladjunk a kitűzött célunk felé.
Kedves Eszter, köszönöm ☺️."
Klaudia

MÉG VANNAK KÉRDÉSEID? ÍME NÉHÁNYRA A VÁLASZ

Kinek való a Creative Business Coaching Program?

Olyan szakembereknek és kisvállalkozóknak, akik szeretnék megérteni a márkájukat, és azt, hogyan tudják a brandjüket (márkájukat) a vállalkozásukba beépíteni a növekedésük elérése érdekében.

Van már márkám. Nekem való a csomagod?

Igen. A foglalkozások és a workshopok, mivel személyre szabottak,  teljesen alkalmazkodnak az ügyfeleim egyéni igényeihez, még akkor is, ha már van egy kiforrott márkája

Szeretném teljesen megújítani a márkám. A Coaching programban újratervezed a logóm és a weboldalam?

Nem. A Creative Business Coaching program nem az arculati elemek tervezéséről/újratervezéséről szól. Azonban, ha szeretnéd ezt a szolgáltatást igénybe venni, készítek neked személyre szabott árajánlatot és 25% kedvezményt is biztosítok számodra a tervezések díjából. 🙂

Mit kapok a befektetésemért cserébe?

Személyre szabott útmutatást, támogatást, motiválást. A foglalkozás középpontjában céljaid megértése és a célok eléréséhez vezető egyértelmű út kialakítása lesz – függetlenül attól, hogy javítani akarod vállalkozásod teljesítményét, növelni akarod önbizalmad vagy új terméket/szolgálatatást akarsz bevezetni vállalkozásodba – én megadom a szükséges támogatást és útmutatást a siker eléréséhez.

Hogyan zajlanak a foglalkozások?

A foglalkozások személyre szabottan, 100%-ban online zajlanak Google meeten keresztül. Éppen ezért nem szükséges, hogy ugyanazon a helyen tartózkodjunk. Nem kell utaznod, vagy a dugóban ülnöd, nem kell parkoló helyet keresgélned. Szobádból vagy irodádól dolgozhatsz velem.

Ez csak elméleti foglalkozás lesz?

Nem csak az elméleti ismeretek elsajátítása a cél, hanem ezek gyakorlati alkalmazása is. Ezért bőven fogsz tőlem gyakorlati feladatokat kapni annak érdekében, hogy a tanultakat minél hamarabb és hatékonyan integrálhasd vállalkozásodba.

A foglalkozások időpontjait rugalmasan kezeled?

Természetesen. A foglalkozások személyre szabottak, ezért alkalmazkodnak szokásaidhoz. A foglalkozásokat közösen, a napirendednek megfelelően ütemezzük, így nem kell a munkád félbeszakítanod.

Ha véget ért a program, jöhetek workshopra?

Természetesen! Szívesen látlak bármelyik workshopon is.

HOGYAN MŰKÖDIK?

01.

Először is, szemügyre vesszük a vállalkozásodat egy 20 perces meetingen. Pontosan mit csinálsz, milyen szolgáltatást vagy terméket kínálsz, és miben tudsz segíteni az embereknek. Megvizsgáljuk a céljaidat, és azt, hogy jelenleg hol tartasz a vállalkozásoddal.

02.

Ha készen állsz a tovább lépésre, aláírt szerződéssel és a deposit megfizetésével lefoglalod helyed az ügyfélnaptáramban. 

03.

Elkezdődik a közös munka. Üdvözlő emailt kapsz tőlem, benne egy munkafüzettel és egy google drive linkkel, ahova majd a közös munkához szükséges képeket, dokumentumokat töltjük fel.

Megbeszéljük az első 90 perces meeting időpontját.

 

Fókuszban az arculatod

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY SZINTET LÉPJ AZ ONLINE MEGJELENÉS ÚTJÁN?

EnesztiDesignStudio logo

   

Divi WordPress Theme