81 / 100

brandépítő workshopok

Vállalkozásodban már régóta elkötelezetten és szívvel-lélekkel dolgozol. Tudod, hogy kiemelkedő szakember vagy, jellemző rád az áldozatos munkavégzés és az elszántság.

Az elmúlt időben óriási mennyiségű munkát, energiát és pénzt fektettél vállalkozásodba, hogy sikeres legyél.

Azonban most úgy érzed, hogy megakadtál, és felmerül benned a kérdés, hogy vajon elég jó vagy-e ehhez az egészhez.

Ne aggódj! Semmi baj sincs veled. Ne érezd magad frusztráltnak vagy kétségbeesettnek. Még a legjobbaknak is szükségük lehet segítségre. Szakértőre, aki segít áthidalni az akadályokat és visszatérít a siker útjára.

A márkatanácsadó segít neked megbirkózni a versenytársak által felállított akadályokkal, meghatározni a célokat, felfedezni a növekedés lehetőségeit, valamint kidolgozni konkrét és hatékony cselekvési terveket.

Elérkezett az idő, hogy újra a siker útjára lépj!

brandépítő workshopjaink segítségével

személyes márkaaudit

Személyes Márkaaudit

90 perces 1:1 Brand Workshop

A Workshop tökéletes azoknak, akik most kezdik személyes márkaépítésüket vagy megakadtak a márkaépítés folyamatában.

A Személyes Márkaaudit során áttekintjük az egyes értékesítési és marketingeszközöket, hogy meghatározzuk, mi működik és mi nem. Megnézzük vállalkozásod legnagyobb növekedési lehetőségeit és átbeszéljük, hogyan lehet ezeket a legjobban kihasználni.

A befektetés:

36.500 HUF

Brainstorming Workshop

Brainstorming Workshop

90 perces 1:1 Brand Workshop

Megakadtál projektedben? Friss ötleteket, meglátásokat keresel?

A 90 perces Brainstorming Workshop célja, hogy olyan isnpirációt és útmutatást kapj, amire vállalkozásodnak szüksége van.

A Brainstorming során innovatív ötleteket generálunk, meghatározzuk milyen lépések szükségesek ezek megvalósításához.

Akár konkrét projekthez keresel megoldást, akár új, kreatív lehetőségeket keresel, én itt vagyok, hogy perspektívát mutassak neked.

Kreatív megoldást keresünk, és felállítjuk a megvalósításhoz szükséges cselekvési tervet.

A befektetés:

36.500 HUF

Problémamegoldó Workshop

Problémamegoldó Workshop

90 perces 1:1 Brand Workshop

Néha csak egy tapasztalt és objektv harmadik félre van szükségünk ahhoz, hogy új megvilágítást kapjon egy probléma megoldása.

Nincs annál rosszabb, amikor tudod és érzed, hogy ott vagy a megoldás kapujában, de egyszerűen sehogy sem tudod átlépni azt a küszöböt.

A 90 perces Problémamegoldó Workshopon közösen darabokra szedjük a problémát jelentő kihívásodat – meghatározzuk a szükséges tennivalókat, határidőket, végül megnézzük, milyen erőforrásokra van szükséged a probléma megoldásához.

A befektetés:

36.500 HUF

Niche

Találd meg vállalkozásod réspiacát

90 perces 1:1 Brand Workshop

Tanuld meg, hogyan specializálhatod vállalkozásod.  Határozd meg ideális ügyfeled, milyen problémát old meg vállalkozásod, találd meg vállalkozásod egyedülálló értékét, pozícionáld márkád.

Dolgozzunk együtt azon, hogy márkád kitűnjön a tömegből!

A befektetés:

36.500 HUF

KÉSZEN ÁLLSZ KIAKNÁZNI Brandépítő Workshopkban  REJLŐ LEHETŐSÉGEKET?

Milyen velem dolgozni?

"Novák Eszter mélyreható ismeretei, szakértelme mind a személyes márkaépítés és networking területén kivételes benyomást keltettek bennem.
Gyorsan felmérte, hogy mely területeken szorulok fejlesztésre, és konkrét, célzott tanácsokkal látott el, amelyek segítségével javíthatom az online jelenlétemet, az oldalam arculatát, nézettségét.
Mindazoknak, akik szeretnék Brand-jüket építeni, valamint Weboldaluk fejlesztéséhez tanácsokat, szívből ajánlom Eszter szolgáltatásait."
Erika
"Ha egy, két szóval kellene jellemeznem Novák Esztert, azt mondom energia bomba. Kicsit hosszabban pedig így: fontos az első benyomás, rám nagy hatással volt az első beszélgetésünk alkalmával. Picit izgultam az elején, de azzal a természetes vidám, szókimondó, őszinte és elfogadó természetességgel amivel beszélt hozzám, hamar elmúlt a lámpaláz. Irigylésre méltó módon elmondta a véleményét az adott témában, és tudta, hogy ez valószínűleg hideg zuhany lesz, (kicsit fájt is😁). De ha az ember jobban bele gondol ilyen az építő kritika, a beszélgetés után erőre kell, hogy kapjon az ember, és nagy lendülettel lelkesedéssel kell folytatni. Persze csak ha megértjük, hogy az építő kritika sosem bántás vagy megalázás, és sosem az a célja, hogy feladjuk, hanem hogy tovább menjünk. Eszternek köszönhetően átjött, hogy nem adjuk fel és szomorkodunk, hanem bátran és mosolyogva megyünk előre, hogy bár talán lassan de biztosan haladjunk a kitűzött célunk felé.
Kedves Eszter, köszönöm ☺️."
Klaudia

HOGYAN MŰKÖDIK?

01.

Kattints a „VÁGJUNK BELE!” gombra, majd töltsd ki a következő oldalon megjelenő űrlapot.

Ezután elküldöm neked a megrendelt csomagról a számlát. A díj beérkezése után elkezdődik a munka.

02.

Emailben elküldöm neked az időpont foglaláshoz szükséges linket, valamint egy kérdőívet, hogy a Workshopon felkészült legyek és 100%-ban a márkádra és rád tudjak összpontosítani.

03.

A Workshop napján kérlek készülj jegyzetfüzettel, ceruzával vagy tollal, a kérdéseiddel. Egy bögre teával vagy kávéval.

Kényelmes ruhában ülj a meetingen, hogy ne feszélyezzen semmi a közös munka közben.  🙂

 

még vannak kérdéseid? Íme néhányra a válasz

Kinek valóak a Workshopok?

Olyan szakembereknek és kisvállalkozóknak, akik elakadtak válallkozásukban vagy a márkájuk építésében.

Van már márkám. Nekem való a csomagod?

Igen. A foglalkozások és a workshopok, mivel személyre szabottak,  teljesen alkalmazkodnak az ügyfeleim egyéni igényeihez.

Mit kapok a befektetésemért cserébe?

Személyre szabott útmutatást, támogatást, motiválást. A foglalkozás középpontjában céljaid megértése és a célok eléréséhez vezető egyértelmű út kialakítása lesz – függetlenül attól, hogy javítani akarod vállalkozásod teljesítményét, növelni akarod önbizalmad vagy új terméket/szolgálatatást akarsz bevezetni vállalkozásodba – én megadom a szükséges támogatást és útmutatást a siker eléréséhez.

Hogyan zajlanak a foglalkozások?

A foglalkozások személyre szabottan, 100%-ban online zajlanak Google Meeten keresztül. Éppen ezért nem szükséges, hogy ugyanazon a helyen tartózkodjunk. Nem kell utaznod, vagy a dugóban ülnöd, nem kell parkoló helyet keresgélned.

Ez csak elméleti foglalkozás lesz?

Nem csak az elméleti ismeretek elsajátítása a cél, hanem ezek gyakorlati alkalmazása is. Ezért bőven fogsz tőlem dinamikus és gyakorlati feladatokat kapni annak érdekében, hogy a tanultakat minél hamarabb és hatékonyan integrálhasd vállalkozásodba.

A foglalkozások időpontjait rugalmasan kezeled?

Természetesen. A foglalkozások személyre szabottak, ezért alkalmazkodnak szokásaidhoz. A foglalkozásokat közösen, a napirendednek megfelelően ütemezzük, így nem kell a munkád félbeszakítanod.

Többször is jöhetek Workshopra?

Természetesen! Bármelyik Workshopra jöhetsz, akár többször is.

Fókuszban az arculatod

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY SZINTET LÉPJ AZ ONLINE MEGJELENÉS ÚTJÁN?

EnesztiDesignStudio logo

   

Divi WordPress Theme